JM Teaching Aids - шаблон joomla Новости

Autism Arica

Asociația pentru Recuperarea și Integrarea Copiilor cu Autism
  • terapie
  • terapie autism

    "Tine minte: cand simti ca ti-e greu, numara pana la 10 si poti sa te ridici"
    (Psiholog Clinician Specialist Carmen Hotar)

  • terapie autism

Înscrieri workshop "TULBURĂRILE DE SCRIS-CITIT ȘI DE VOCE LA COPIII CU AUTISM" - 24 martie 2018, RIN GRAND HOTEL

 

 

Workshop "Tulburările de scris-citit şi de voce la copiii cu autism"

Asociaţia pentru Recuperarea şi Integrarea Copiilor cu Autism vă invită la workshopul care vă ajută să descoperiţi care sunt procedurile pe care familia copilului cu autism sau cu alte tulburări de invăţare şi limbaj, trebuie să le parcurgă atunci cand descoperă că odată cu inscrierea la şcoală, copilul prezintă o serie de dificultăţi în ceea ce priveşte scrisul şi cititul, dar şi cum să ajutăm copilul din perspectiva logopedică pentru a face faţă cerinţelor educaţionale .

Speackerul nostru, Logoped Ana Hodea are 10 ani de experienţă în domeniul logopediei, este lector an de an la conferinţe şi cursuri de specialitate.

Specialiști în psihologie și psihoterapie, studenţi , părinți, bunici, bone, educatori şi învăţători sunteţi aşteptaţi deopotrivă, informaţiile transmise fiind accesibile şi esențiale atât familiilor cât şi cadrelor didactice. Agenda cursului este pregătită să vă clarifice nelămuririle din acest domeniu!

Programul evenimentului: Sâmbătă 24.03.2018, orele 10-13

Locație: Din grija față de participanți și de confortul acestora, am ales să organizăm evenimentul în Bucureşti, la Rin Grand Hotel, Sala Moscova.

Preț și înscriere: Data limită de înscriere a participanților – Joi, 22 Martie. Înscrierea se face prin trimiterea chitanţei scanate şi numele participantului la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Taxa de participare este de 50 lei. Se va achita în contul RO91UGBI0000072018434RON deschis la Garanti Bank.

În urma cursului se va elibera diplomă de participare (fără credite COPSI).

Pentru nelămuriri şi alte informații, vă invităm să ne scrieți la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..

 

 

Articole

Asociația Arica

Susțineți-ne pe Facebook

Doneaza prin PayPal


     

De ce PayPal?

 

Serviciul oferit de PayPal.com functionează ca un cont bancar, singura diferența este ca printr-un cont PayPal totul se realizeaza electronic, din fata calculatorului, prin intermediul unei conexiuni la Internet. Un utilizator care isi deschide un cont Paypal si-l poate incarca cu o anumita valoare, pentru acest lucru folosindu-se de un card bancar compatibil cu platile online. Banii vor fi retrasi automat din contul traditional si mutati in cel electronic.

Este important de stiut ca aceasta operatiune nu presupune nici o extrataxa, transferul banilor fiind in sine o plata online, avand comision 0. Folosirea platilor pe site-uri web din contul PayPal reduc la minimum posibilitatea fraudelor in defavoarea utilizatorului.

Mulțumim!

Sponsori

 

Z4

Parteneri

sponsori si parteneri 14.10.2016 bis

Sponsorizare 3,5%

Potrivit Codului Fiscal in vigoare, contribuabilii persoane fizice pot redirectiona anual 3,5% din impozitul pe venit catre o asociatie nonprofit.

Descarca formular: 3,5%_ARICA

Cont ARICA:
RO91UGBI0000072018434RON
Garanti Bank, Sucursala Stefan cel Mare

Sponsorizare 20%

SPONSORIZARILE CATRE ONG-uri NU CRESC CHELTUIELILE SOCIETATILOR COMERCIALE. Puteti face sponsorizari de pana la 20% din impozitul pe profit datorat Statului, in limita a 3‰ din cifra de afaceri a firmei, iar impozitul se diminueaza cu suma aferenta sponsorizarii, cheltuiala fiind astfel deductibila.

Descarca contract : 20% - ARICA

Contact

Ne puteți contacta prin email:

office@autism-arica.ro

 

 

MEMBER OF