JM Teaching Aids - шаблон joomla Новости

Autism Arica

Asociația pentru Recuperarea și Integrarea Copiilor cu Autism
  • terapie
  • terapie autism

    "Tine minte: cand simti ca ti-e greu, numara pana la 10 si poti sa te ridici"
    (Psiholog Clinician Specialist Carmen Hotar)

  • terapie autism

Înscrieri curs "IMPORTANȚA SHADOW-ULUI ÎN INTEGRAREA COPIILOR CU AUTISM" - 30 septembrie 2018, RIN GRAND HOTEL

Curs shadow asociatia arica septembrie 2018

 

Asociația pentru Recuperarea și Integrarea Copiilor cu Autism vă invită la workshopul care vă ajută să înțelegeți importanța shadow-ului la clasa, care sunt procedurile pe care familia copilului cu autism trebuie să le parcurgă dar si cum să ajutam copilul cu TSA din perspectiva logopedică pentru a face fața cerințelor educaționale.

Psihologul Clinician Specialist Carmen Grigorescu Hotar si Logopedul Ana Hodea vă vor împărtăși informații valoroase și esențiale pentru înțelegerea importanței însoțitorului, ce este un profesor de sprijin, ce presupune adaptarea curriculei unui copil cu TSA, homeschooling, CMBRAE si alte informatii de acest tip .

Specialiști în sănătate, psihologie și psihoterapie, studenti , părinți, bunici, bone, educatori sunteți așteptați deopotrivă, informațiile transmise fiind accesibile și esențiale atât familiilor și specialiștilor în domeniul sănătății mintale, cât și reprezentanților din sistemele educaționale.

Agenda cursului este pregatită să vă clarifice nelămuririle din acest domeniu!

Așadar, Cursul Importanța shadow-ului în integrarea copiilor cu autism de la București, din 30 Septembrie, este despre : nevoile și drepturile copilului cu autism atunci când este integrat în sistemul educațional.

Programul evenimentului: 11-16

Locație:

Din grija față de participanți și de confortul acestora, am ales să organizăm evenimentul în București, la Rin Grand Hotel, Sala Moscova.

Prețuri și înscriere:

Costul acestui curs este de 120 lei, cont RO91UGBI0000072018434RON deschis la Garanti Bank.

Data limită de înscriere a participanților – joi, 29 Septembrie. Înscrierea se face prin trimiterea chitantei scanate si numele participantului la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Pentru nelamuriri si alte informații, vă invităm să ne scrieți la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

*In urma cursului se acorda diploma de participare. Nu se acorda credite din partea COPSI.

 

Articole

Asociația Arica

Susțineți-ne pe Facebook

Doneaza prin PayPal


     

De ce PayPal?

 

Serviciul oferit de PayPal.com functionează ca un cont bancar, singura diferența este ca printr-un cont PayPal totul se realizeaza electronic, din fata calculatorului, prin intermediul unei conexiuni la Internet. Un utilizator care isi deschide un cont Paypal si-l poate incarca cu o anumita valoare, pentru acest lucru folosindu-se de un card bancar compatibil cu platile online. Banii vor fi retrasi automat din contul traditional si mutati in cel electronic.

Este important de stiut ca aceasta operatiune nu presupune nici o extrataxa, transferul banilor fiind in sine o plata online, avand comision 0. Folosirea platilor pe site-uri web din contul PayPal reduc la minimum posibilitatea fraudelor in defavoarea utilizatorului.

Mulțumim!

Sponsori

 

Parteneri

Sponsorizare 2%

Potrivit Codului Fiscal in vigoare, contribuabilii persoane fizice pot redirectiona anual 2% din impozitul pe profit catre o asociatie nonprofit.

Descarca formular: 2%_ARICA

Cont ARICA:
RO91UGBI0000072018434RON
Garanti Bank, Sucursala Stefan cel Mare

Sponsorizare 20%

SPONSORIZARILE CATRE ONG-uri NU CRESC CHELTUIELILE SOCIETATILOR COMERCIALE. Puteti face sponsorizari de pana la 20% din impozitul pe profit datorat Statului, in limita a 3‰ din cifra de afaceri a firmei, iar impozitul se diminueaza cu suma aferenta sponsorizarii, cheltuiala fiind astfel deductibila.

Descarca contract : 20% - ARICA

Contact

Ne puteți contacta prin email:

office@autism-arica.ro

 

 

MEMBER OF