JM Teaching Aids - шаблон joomla Новости

Autism Arica

Asociația pentru Recuperarea și Integrarea Copiilor cu Autism
  • terapie
  • terapie autism

    "Tine minte: cand simti ca ti-e greu, numara pana la 10 si poti sa te ridici"
    (Psiholog Clinician Specialist Carmen Hotar)

  • terapie autism

A venit moșu' la ARICA

1

 

 

Anul acesta Mos Craciun ne-a gasit la Opera Comica pentru copii, mai entuziasmati ca oricand, asteptandu-l cu “maini cuminti”. Alaturi de parintii lor, copii tipici dar si cei speciali s-au bucurat de atractiile Targului “Poveste de Craciun 2019-2020” organizat de Opera Comica pentru copii unde si-a facut aparitia Mosu’ cu daruri.

Evenimentul gazduit de Opera Comica pentru Copii a adunat pe 21 decembrie atat copii inscrisi in Asociatie cat si pe fratii lor si alti copii care de-a lungul timpului au beneficiat de ajutor fie prin evaluare gratuita, ore de terapie cat si materiale pentru sustinerea nevoilor curente.

Actiunea se datoreaza sustinerii financiare venita din partea sponsorilor Asociatiei, care ne-au sustinut in acest an cauza Asociatiei, printre care: Opera Comica pentru Copii, BDO, RCI Leasing, Sorocam, Ohan Total Company, ADPB, Adca Retail, Britarom,Consult Company,M A Ideal Accomodati, MP Image Consultancy.

 

 

 

Articole

Asociația Arica

Susțineți-ne pe Facebook

Doneaza prin PayPal


     

De ce PayPal?

 

Serviciul oferit de PayPal.com functionează ca un cont bancar, singura diferența este ca printr-un cont PayPal totul se realizeaza electronic, din fata calculatorului, prin intermediul unei conexiuni la Internet. Un utilizator care isi deschide un cont Paypal si-l poate incarca cu o anumita valoare, pentru acest lucru folosindu-se de un card bancar compatibil cu platile online. Banii vor fi retrasi automat din contul traditional si mutati in cel electronic.

Este important de stiut ca aceasta operatiune nu presupune nici o extrataxa, transferul banilor fiind in sine o plata online, avand comision 0. Folosirea platilor pe site-uri web din contul PayPal reduc la minimum posibilitatea fraudelor in defavoarea utilizatorului.

Mulțumim!

Sponsori

 

Z4

Parteneri

sponsori si parteneri 14.10.2016 bis

Sponsorizare 3,5%

Potrivit Codului Fiscal in vigoare, contribuabilii persoane fizice pot redirectiona anual 3,5% din impozitul pe venit catre o asociatie nonprofit.

Descarca formular: 3,5%_ARICA

Cont ARICA:
RO91UGBI0000072018434RON
Garanti Bank, Sucursala Stefan cel Mare

Sponsorizare 20%

SPONSORIZARILE CATRE ONG-uri NU CRESC CHELTUIELILE SOCIETATILOR COMERCIALE. Puteti face sponsorizari de pana la 20% din impozitul pe profit datorat Statului, in limita a 3‰ din cifra de afaceri a firmei, iar impozitul se diminueaza cu suma aferenta sponsorizarii, cheltuiala fiind astfel deductibila.

Descarca contract : 20% - ARICA

Contact

Ne puteți contacta prin email:

office@autism-arica.ro

 

 

MEMBER OF