JM Teaching Aids - шаблон joomla Новости

Autism Arica

Asociația pentru Recuperarea și Integrarea Copiilor cu Autism
  • terapie
  • terapie autism

    "Tine minte: cand simti ca ti-e greu, numara pana la 10 si poti sa te ridici"
    (Psiholog Clinician Specialist Carmen Hotar)

  • terapie autism

Punct si de la capat - Carmen Grigorescu (Hotar)

 
Azi, e despre mine! O filmare care insumeaza pe scurt viata mea pana la cei 34 de ani
 
 
 
Trecutul, prezentul si viitorul meu e legat de voi, toti care m-ati ajutat sa devin ceea ce sunt azi: dragii mei parinti care m-au educat sa imi pese de cei din jur fie ca sunt oameni, animale, plante si prin exemplul lor am inteles ca ajutorul pe care poti sa il oferi celor care au nevoie de tine este luminita aceea care se vede la capatul drumului, in care speri atunci cand simti ca nu mai poti; sotul meu intelegator; prieteni buni carora le pasa de mine neconditionat; copiii din terapie carora le-am oferit toate resursele mele, adultii pe care i-am ascultat si langa care am fost cu sufletul. Si cel mai important pui, fetita mea, care m-a invatat sa iubesc altfel, sa ma bucur de lucruri simple, sa ma minunez de ce imi poate oferi viata, sa imi fie dor de cele mai scumpe manute si cei mai frumosi ochisori chiar si cand sunt langa mine.
 
Da! Nu am intrat la Academia de Politie asa cum mi-am propus la 19 ani! Si nu intamplator, destinul m-a dus intr-o alta directie. Nu a fost un esec, ci lectia pe care mi-a dat-o viata spunandu-mi: vei fi toate zambetele copiilor la un loc si suma gandurilor de recunostina ale oamenilor pe care i-ai ajutat! Asta e rolul tau, Carmen!  Iar vestile grozave de la ei, cei care au plecat pe drumul lor si nu mai au nevoie de mine, imi umplu inima de recunostinta!
 
Mai stiti voi ce i-am spus primului copil cu autism cu care am lucrat si care a plecat pe drumul lui, singurel la gradinita? “Cand simti ca ti-e greu, numara pana la 10 si poti sa te ridici”! 
 
Va multumesc voua, celor care ma apreciati si celor care nu ma apreciati! 
M-ati invatat sa fiu eu, cea de azi!
 
 
 
 
 
 

Articole

Asociația Arica

Susțineți-ne pe Facebook

Doneaza prin PayPal


     

De ce PayPal?

 

Serviciul oferit de PayPal.com functionează ca un cont bancar, singura diferența este ca printr-un cont PayPal totul se realizeaza electronic, din fata calculatorului, prin intermediul unei conexiuni la Internet. Un utilizator care isi deschide un cont Paypal si-l poate incarca cu o anumita valoare, pentru acest lucru folosindu-se de un card bancar compatibil cu platile online. Banii vor fi retrasi automat din contul traditional si mutati in cel electronic.

Este important de stiut ca aceasta operatiune nu presupune nici o extrataxa, transferul banilor fiind in sine o plata online, avand comision 0. Folosirea platilor pe site-uri web din contul PayPal reduc la minimum posibilitatea fraudelor in defavoarea utilizatorului.

Mulțumim!

Sponsori

 

sponsori ARICA poza 01022022

Parteneri

sponsori si parteneri 14.10.2016 bis

Sponsorizare 3,5%

Potrivit Codului Fiscal in vigoare, contribuabilii persoane fizice pot redirectiona anual 3,5% din impozitul pe venit catre o asociatie nonprofit.

Descarca formularul de sponsorizare 3,5%

Cont ARICA:
RO91UGBI0000072018434RON
Garanti Bank, Sucursala Stefan cel Mare

Sponsorizare 20%

SPONSORIZARILE CATRE ONG-uri NU CRESC CHELTUIELILE SOCIETATILOR COMERCIALE. Puteti face sponsorizari de pana la 20% din impozitul pe profit datorat Statului, in limita a 3‰ din cifra de afaceri a firmei, iar impozitul se diminueaza cu suma aferenta sponsorizarii, cheltuiala fiind astfel deductibila.

Descarca contract : 20% - ARICA

Contact

Ne puteți contacta prin email:

office@autism-arica.ro

 

 

MEMBER OF