JM Teaching Aids - шаблон joomla Новости

Autism Arica

Asociația pentru Recuperarea și Integrarea Copiilor cu Autism
  • terapie
  • terapie autism

    "Tine minte: cand simti ca ti-e greu, numara pana la 10 si poti sa te ridici"
    (Psiholog Clinician Specialist Carmen Hotar)

  • terapie autism

De ce sunt copiii tot mai agresivi

Cabinetele specialiştilor sunt pline de pacienţi de vârsta grădiniţei care nu ştiu să-şi stăpânească furia. În România nu există o statistică a numărului de copii cu probleme de sănătate mintală, aşa că nu se ştie câţi copii cu probleme serioase cresc nediagnosticaţi

Din ce în ce mai mulţi factori influenţează starea copiilor. Jocurile pe calculator, dispozitivele electronice şi mai ales comportamentul celor din jur îi modelează de mici. Aşa se face că acum, în România cresc de trei ori mai mulţi copii cu probleme emoţionale decât în urmă cu 20 de ani.

În ultima vreme, în cabinetele specialiştilor în terapie comportamentală ajung de două ori mai mulţi copii decât acum un an, doi.

În România, mulţi dintre copiii care suferă de tulburări de anxietate, ADHD, depresie sau tulburare de conduită cresc fără să fie diagnosticaţi.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii spune că, până în 2020, unul din patru copii din Europa va avea probleme de sănătate mintală şi va avea nevoie de consiliere psihologică sau spihiatrică.

 

sursa: http://observator.tv/

Articole

Asociația Arica

Susțineți-ne pe Facebook

Doneaza prin PayPal


     

De ce PayPal?

 

Serviciul oferit de PayPal.com functionează ca un cont bancar, singura diferența este ca printr-un cont PayPal totul se realizeaza electronic, din fata calculatorului, prin intermediul unei conexiuni la Internet. Un utilizator care isi deschide un cont Paypal si-l poate incarca cu o anumita valoare, pentru acest lucru folosindu-se de un card bancar compatibil cu platile online. Banii vor fi retrasi automat din contul traditional si mutati in cel electronic.

Este important de stiut ca aceasta operatiune nu presupune nici o extrataxa, transferul banilor fiind in sine o plata online, avand comision 0. Folosirea platilor pe site-uri web din contul PayPal reduc la minimum posibilitatea fraudelor in defavoarea utilizatorului.

Mulțumim!

Sponsori

 

Z4

Parteneri

sponsori si parteneri 14.10.2016 bis

Sponsorizare 3,5%

Potrivit Codului Fiscal in vigoare, contribuabilii persoane fizice pot redirectiona anual 3,5% din impozitul pe venit catre o asociatie nonprofit.

Descarca formular: 3,5%_ARICA

Cont ARICA:
RO91UGBI0000072018434RON
Garanti Bank, Sucursala Stefan cel Mare

Sponsorizare 20%

SPONSORIZARILE CATRE ONG-uri NU CRESC CHELTUIELILE SOCIETATILOR COMERCIALE. Puteti face sponsorizari de pana la 20% din impozitul pe profit datorat Statului, in limita a 3‰ din cifra de afaceri a firmei, iar impozitul se diminueaza cu suma aferenta sponsorizarii, cheltuiala fiind astfel deductibila.

Descarca contract : 20% - ARICA

Contact

Ne puteți contacta prin email:

office@autism-arica.ro

 

 

MEMBER OF