JM Teaching Aids - шаблон joomla Новости

Autism Arica

Asociația pentru Recuperarea și Integrarea Copiilor cu Autism
  • terapie
  • terapie autism

    "Tine minte: cand simti ca ti-e greu, numara pana la 10 si poti sa te ridici"
    (Psiholog Clinician Specialist Carmen Hotar)

  • terapie autism

Asociatia Arica

„Chiar daca fratele meu are autism, nu este diferit de ceilalti. Tot fratiorul meu ramane si nimic pe lume nu ar putea schimba asta. Ryan este un frate minunat, cu bune si rele. Ne jucam impreuna, ne „luptam”, ne luam la intrecere pe jocuri video si radem impreuna. Daca sunt trista, el stie sa ma inveseleasca pentru ca ma iubeste mult si ma cunoaste.
Lucrurile mai putin bune...nu ii plac locurile noi si de-aia plecam asa devreme de la orice petrecere, trebuie sa fiu mereu foarte atenta la el pentru ca se rataceste. Asta chiar daca are 7 ani...nu poate sa aiba singur grija de el. Ryan nu vorbeste si nu stiu cand se raneste, cand e trist sau daca se simte rau...
Cu toate astea, este fratele meu si nu exista motiv care sa ma faca sa vreau sa-l schimb cu un alt fratior."

Mina Stollberg  

Articole

Asociația Arica

Susțineți-ne pe Facebook

Doneaza prin PayPal


     

De ce PayPal?

 

Serviciul oferit de PayPal.com functionează ca un cont bancar, singura diferența este ca printr-un cont PayPal totul se realizeaza electronic, din fata calculatorului, prin intermediul unei conexiuni la Internet. Un utilizator care isi deschide un cont Paypal si-l poate incarca cu o anumita valoare, pentru acest lucru folosindu-se de un card bancar compatibil cu platile online. Banii vor fi retrasi automat din contul traditional si mutati in cel electronic.

Este important de stiut ca aceasta operatiune nu presupune nici o extrataxa, transferul banilor fiind in sine o plata online, avand comision 0. Folosirea platilor pe site-uri web din contul PayPal reduc la minimum posibilitatea fraudelor in defavoarea utilizatorului.

Mulțumim!

Sponsori

 

Parteneri

Sponsorizare 2%

Potrivit Codului Fiscal in vigoare, contribuabilii persoane fizice pot redirectiona anual 2% din impozitul pe profit catre o asociatie nonprofit.

Descarca formular: 2%_ARICA

Cont ARICA:
RO91UGBI0000072018434RON
Garanti Bank, Sucursala Stefan cel Mare

Sponsorizare 20%

SPONSORIZARILE CATRE ONG-uri NU CRESC CHELTUIELILE SOCIETATILOR COMERCIALE. Puteti face sponsorizari de pana la 20% din impozitul pe profit datorat Statului, in limita a 3‰ din cifra de afaceri a firmei, iar impozitul se diminueaza cu suma aferenta sponsorizarii, cheltuiala fiind astfel deductibila.

Descarca contract : 20% - ARICA

Contact

Ne puteți contacta prin email:

office@autism-arica.ro

 

 

MEMBER OF