JM Teaching Aids - шаблон joomla Новости

Autism Arica

Asociația pentru Recuperarea și Integrarea Copiilor cu Autism
  • terapie
  • terapie autism

    "Tine minte: cand simti ca ti-e greu, numara pana la 10 si poti sa te ridici"
    (Psiholog Clinician Specialist Carmen Hotar)

  • terapie autism

Cum recunoastem copilul cu tulburare de postura corporala?

Cum recunoastem copilul cu tulburare de postura corporala?

1. Copilul foloseste cu dificultate ochiul, mana, piciorul de pe partea opusa a corpului, de exemplu atunci cand citeste un rand dintr-o parte in alta a paginii.

2. De obicei nu are o mana dominanta. Isi foloseste la intamplare una din maini atunci cand manipuleaza obiecte (creion, lingura).

playing

3. Nu-si foloseste ambele parti ale corpului atunci cand sare, aplauda si ii este greu sa toarne apa dintr-o sticla in pahar.

4. Isi pierde usor echilibrul atunci cand merge, alearga sau cand isi schimba pozitia corpului. Calca stramb si se impiedica des.

5. Are componentele miscarii rigide sau un tonus muscular „flasc”. Nu isi dozeaza corect forta pentru a face anumite actiuni. Nu isi indoaie sau intinde complet membrele.

 

Psiholog Clinician Carmen Hotar
Presedinte Asociatia ARICA
www.autism-arica.ro

Articole

Asociația Arica

Susțineți-ne pe Facebook

Doneaza prin PayPal


     

De ce PayPal?

 

Serviciul oferit de PayPal.com functionează ca un cont bancar, singura diferența este ca printr-un cont PayPal totul se realizeaza electronic, din fata calculatorului, prin intermediul unei conexiuni la Internet. Un utilizator care isi deschide un cont Paypal si-l poate incarca cu o anumita valoare, pentru acest lucru folosindu-se de un card bancar compatibil cu platile online. Banii vor fi retrasi automat din contul traditional si mutati in cel electronic.

Este important de stiut ca aceasta operatiune nu presupune nici o extrataxa, transferul banilor fiind in sine o plata online, avand comision 0. Folosirea platilor pe site-uri web din contul PayPal reduc la minimum posibilitatea fraudelor in defavoarea utilizatorului.

Mulțumim!

Sponsori

 

sponsori ARICA poza 01022022

Parteneri

sponsori si parteneri 14.10.2016 bis

Sponsorizare 3,5%

Potrivit Codului Fiscal in vigoare, contribuabilii persoane fizice pot redirectiona anual 3,5% din impozitul pe venit catre o asociatie nonprofit.

Descarca formularul de sponsorizare 3,5%

Cont ARICA:
RO91UGBI0000072018434RON
Garanti Bank, Sucursala Stefan cel Mare

Sponsorizare 20%

SPONSORIZARILE CATRE ONG-uri NU CRESC CHELTUIELILE SOCIETATILOR COMERCIALE. Puteti face sponsorizari de pana la 20% din impozitul pe profit datorat Statului, in limita a 3‰ din cifra de afaceri a firmei, iar impozitul se diminueaza cu suma aferenta sponsorizarii, cheltuiala fiind astfel deductibila.

Descarca contract : 20% - ARICA

Contact

Ne puteți contacta prin email:

office@autism-arica.ro

 

 

MEMBER OF