JM Teaching Aids - шаблон joomla Новости

Autism Arica

Asociația pentru Recuperarea și Integrarea Copiilor cu Autism
  • terapie
  • terapie autism

    "Tine minte: cand simti ca ti-e greu, numara pana la 10 si poti sa te ridici"
    (Psiholog Clinician Specialist Carmen Hotar)

  • terapie autism

Cum diagnosticam tipul de tulburare din spectrul autismului?

Pentru a stabili dacă copilul dumneavoastră are autism, o tulburare din spectrul autismului, sau o altă problema de dezvoltare, e necesar ca medicii sa analizeze cu atentie maniera în care copilul dumneavoastră socializeaza, comunică și se comportă. In cazul in care sunteti ingrijorat de dezvoltarea copilului si credeti ca ar putea aveaelemente de autism, mergeti la doctorul de familie sau la medicul pediatru care ii va face anumite teste si care va poate indruma catre o echipa de specialisti pentru o evaluare completa. 


11018881 1539456026327871 5182813473620829631 n

Diagnosticul „Tulburare din Spectrul Autismului” este destul de complicat si de aceea este foarte important sa gasiti persoane pregatite, cu o vasta experienta in acest domeniu. 


Pentru teste amanuntite puteti merge la un psiholog pentru copii, neuropsihiatru infantil, logoped, pediatru, medic specialist in ORL, terapeut. 
Procesul de diagnosticare poate dura. Momentan nu exista un test care sa ofere un diagnostic definitiv; în schimb, pentru a identifica cu exactitate problema copilului dumneavoastra, sunt necesare mai multe evaluări și teste.

Este foarte important sa luati totusi atitudine! intervenția timpurie si inceperea terapiei sunt cele mai eficiente modalitati de a accelera dezvoltarea copilului dumneavoastră și de a reduce simptomele de autism.

Psih. Clinician Carmen Hotar
Coordonator programe de Terapie ABA
Presedinte ARICA

Articole

Asociația Arica

Susțineți-ne pe Facebook

Doneaza prin PayPal


     

De ce PayPal?

 

Serviciul oferit de PayPal.com functionează ca un cont bancar, singura diferența este ca printr-un cont PayPal totul se realizeaza electronic, din fata calculatorului, prin intermediul unei conexiuni la Internet. Un utilizator care isi deschide un cont Paypal si-l poate incarca cu o anumita valoare, pentru acest lucru folosindu-se de un card bancar compatibil cu platile online. Banii vor fi retrasi automat din contul traditional si mutati in cel electronic.

Este important de stiut ca aceasta operatiune nu presupune nici o extrataxa, transferul banilor fiind in sine o plata online, avand comision 0. Folosirea platilor pe site-uri web din contul PayPal reduc la minimum posibilitatea fraudelor in defavoarea utilizatorului.

Mulțumim!

Sponsori

 

sponsori ARICA poza 01022022

Parteneri

sponsori si parteneri 14.10.2016 bis

Sponsorizare 3,5%

Potrivit Codului Fiscal in vigoare, contribuabilii persoane fizice pot redirectiona anual 3,5% din impozitul pe venit catre o asociatie nonprofit.

Descarca formularul de sponsorizare 3,5%

Cont ARICA:
RO91UGBI0000072018434RON
Garanti Bank, Sucursala Stefan cel Mare

Sponsorizare 20%

SPONSORIZARILE CATRE ONG-uri NU CRESC CHELTUIELILE SOCIETATILOR COMERCIALE. Puteti face sponsorizari de pana la 20% din impozitul pe profit datorat Statului, in limita a 3‰ din cifra de afaceri a firmei, iar impozitul se diminueaza cu suma aferenta sponsorizarii, cheltuiala fiind astfel deductibila.

Descarca contract : 20% - ARICA

Contact

Ne puteți contacta prin email:

office@autism-arica.ro

 

 

MEMBER OF