JM Teaching Aids - шаблон joomla Новости

Autism Arica

Asociația pentru Recuperarea și Integrarea Copiilor cu Autism
 • terapie
 • terapie autism

  "Tine minte: cand simti ca ti-e greu, numara pana la 10 si poti sa te ridici"
  (Psiholog Clinician Specialist Carmen Hotar)

 • terapie autism

Stiati ca....

Stiati ca....

 • Nu exista analize sau teste (de sange, ecografii etc) care sa detecteze autismul pe perioada sarcinii? Diagnosticul se bazeaza pe analiza comportamentului copilului. Did you know icon
 • Numarul copiilor cu autism depaseste numarul celor diagnosticati cu cancer, diabet si SIDA la un loc? 
 • In lume exista aproximativ 67 de milioane de persoane diagnosticate cu autism?
 • Cercetatorii recomada o EVALUARE PSIHOLOGICA in cazul in care copilul nu gangureste pana la 12 luni, nu arata cu degetul sau nu face cu mana pana la 1 an, nu pronunta cuvinte pana la 16 luni, nu spune o propozitie din 2 cuvinte pana la 2 ani sau isi pierde achizitiile (sociale, de limbaj etc) la orice varsta? 
 • Primele 3 semne la un copil sub 2 ani sunt: lipsa comunicarii, interactiune sociala deficitara si comportament repetitiv?

Articole

Asociația Arica

Susțineți-ne pe Facebook

Doneaza prin PayPal


     

De ce PayPal?

 

Serviciul oferit de PayPal.com functionează ca un cont bancar, singura diferența este ca printr-un cont PayPal totul se realizeaza electronic, din fata calculatorului, prin intermediul unei conexiuni la Internet. Un utilizator care isi deschide un cont Paypal si-l poate incarca cu o anumita valoare, pentru acest lucru folosindu-se de un card bancar compatibil cu platile online. Banii vor fi retrasi automat din contul traditional si mutati in cel electronic.

Este important de stiut ca aceasta operatiune nu presupune nici o extrataxa, transferul banilor fiind in sine o plata online, avand comision 0. Folosirea platilor pe site-uri web din contul PayPal reduc la minimum posibilitatea fraudelor in defavoarea utilizatorului.

Mulțumim!

Sponsori

 

sponsori ARICA poza 01022022

Parteneri

sponsori si parteneri 14.10.2016 bis

Sponsorizare 3,5%

Potrivit Codului Fiscal in vigoare, contribuabilii persoane fizice pot redirectiona anual 3,5% din impozitul pe venit catre o asociatie nonprofit.

Descarca formularul de sponsorizare 3,5%

Cont ARICA:
RO91UGBI0000072018434RON
Garanti Bank, Sucursala Stefan cel Mare

Sponsorizare 20%

SPONSORIZARILE CATRE ONG-uri NU CRESC CHELTUIELILE SOCIETATILOR COMERCIALE. Puteti face sponsorizari de pana la 20% din impozitul pe profit datorat Statului, in limita a 3‰ din cifra de afaceri a firmei, iar impozitul se diminueaza cu suma aferenta sponsorizarii, cheltuiala fiind astfel deductibila.

Descarca contract : 20% - ARICA

Contact

Ne puteți contacta prin email:

office@autism-arica.ro

 

 

MEMBER OF